середа, 05 травня 2021 09:47

Чоловік із мачете увірвався в дитсадок. Убив дітей та дорослих

Чоловік із мачете увірвався в дитсадок. Убив дітей та дорослих
Чоловік із мачете увірвався в дитсадок. Фото: pixabay.com

18-річний чоловік 4 травня увірвався в дитячий садок у муніципалітеті Саудадіс на півдні Бразилії та вбив мачете трьох дітей до двох років і двох працівниць.

Більшого числа жертв вдалося уникнути завдяки тому, що інші співробітниці встигли замкнутися з дітьми в пеленальній кімнаті, передає ВВС.

Після нападу зловмисник намагався вкоротити собі віку й тяжко себе поранив. Його нейтралізували місцеві жителі, а потім доставили до лікарні. Поки що невідомо, чи були в нападника проблеми з психікою і який був мотив дій. Над з'ясуванням подробиць працює поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати вдарила по голові ножем 10-річного сина

Глава муніципалітету Масіел Шнайдер, коментуючи подію, розплакався в прямому ефірі: "Це найтрагічніший день в нашій історії. Ми не знаємо, як потрібно поводитися. Це мій перший термін, мені 35 років і в мене самого маленька дитина".

Влада штату Санта-Катаріна, де розташований Саудадіс, оголосила триденну жалобу.

У Китаї чоловік пробрався до дитячого садка та з ножем кинувся на вихованців. 18 осіб отримали поранення. Серед постраждалих 16 дітей і двоє вихователів. Двоє вихованців отримали тяжкі поранення.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік із мачете увірвався в дитсадок. Убив дітей та дорослих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі