неділя, 13 серпня 2017 05:28

Чоловік добирається до роботи вплав

Чоловік добирається до роботи вплав
Помаранчева водонепроникна сумка Девіда за потреби перетворюється на буй. Фото: dailymail.co.uk

Житель міста Мюнхен у Німеччині Бенджамін Девід відмовився від громадського транспорту. Вже 2 роки дістається на роботу вплав — через річку Ісар.

Про це повідомило The Daily Mail.

"Як їздив на роботу велосипедом, постійно лаявся з автомобілістами. Коли вирішив ходити пішки, почав сваритися з велосипедистами - і так тривало вічно. І лише за кілька метрів розташована річка, якою можна спокійно пропливти – розслабитися й освіжитися", - сказав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрили готель для домашніх речей, що зайві в квартирі

Щоранку Девід перевіряє температуру води. Якщо вона безпечна — долає річкою 1,6 км. Має водонепроникну сумку, що за потреби може перетворюватися на рятувальний буй. У неї складає смартфон, ноутбук, гроші, одяг і вирушає на роботу.

6 днів йшов міський голова Конотопа Артем Семеніхін пішки з Конотопа Сумської області до Києва за дорученням конотопської громади. Збирався зустрітися з президентом Петром Порошенком і передати йому звернення про розпуск Конотопської міської ради та проведення позачергових місцевих виборів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік добирається до роботи вплав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі