понеділок, 25 січня 2021 18:19

Чоловік 18 днів блукав у чагарниках

Чоловік 18 днів блукав у чагарниках
Роберт Вебер / CNN

58-річний Роберт Вербер, який пропав безвісти протягом 2,5 тижнів в австралійських чагарниках, знайшовся живий. Він їв гриби й пив воду з греблі.

Поліція розпочала великий пошук чоловіка, якого востаннє бачили з собакою, коли виходив з готелю в Кілківане 6 січня. У південній півкулі зараз літо. Про це пише CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу 21-річну жінку знайшли зарізаною в підвалі

Влада прочесала зарості чагарників, річки, греблі та круті схили в пошуках Вебера, але за тиждень скасували рятувальну операцію.

Натомість Вебер знайшовся сам в неділю вранці, за 18 днів після того, як його бачили востаннє. Вебер сказав, що заблукав при спробі скоротити дорогу.

"Я мав повернутися додому тієї ж ночі. Був на авто на шляху додому. Гадав, що піднімуся на гору й спущуся з іншого боку. Ухвалив помилкове рішення за долю секунди й заплатив за це 18 днями", - сказав чоловік.

Поліція повідомила, що машина Вебера загрузла на дорозі. Він залишався в авто з собакою протягом 3 днів, перш ніж закінчилася вода. Далі пішов, заблукав і залишався біля греблі, де жив. Він спав на землі, пив воду з греблі та їв гриби.

Вебера доставили в лікарню, щоб вилікуватися від зараження, але загалом він здоровий. Собаку так і не знайшли.

Тим часом 30 грудня в Норвегії в селищі Аск стався зсув ґрунту. Постраждали 10 осіб, стільки ж зникли безвісти.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік 18 днів блукав у чагарниках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі