середа, 16 червня 2021 16:22

Члени королівської родини похизувались капелюшками на Royal Ascot
15

15 червня у Великій Британії стартували королівські скачки Royal Ascot. Вони триватимуть до суботи, 19 червня.

Члени королівської сім'ї відвідали подію. Вдруге за 69-річне правління Єлизавета II пропускає перший день королівських перегонів. Її відсутність пояснили карантинними обмеженнями. Королева, чий кінь традиційно бере участь у перегонах, дивилася забіги по телевізору у Віндзорському замку.

Проте, Royal Ascot відвідали інші члени королівської сім'ї: принц Чарльз із дружиною Каміллою, принцеса Анна, Зара і Майк Тіндолл, принц Едвард і графиня Вессекська Софі.

Герцогиня Корнуолльська для виходу одягла сукню блакитного кольору в смужку від улюбленого британського дизайнера Брюса Олдфілда. Завершив образ обов'язковий атрибут перегонів - капелюшок від Філіпа Трейсі.

Фото: Reuters

Royal Ascot - улюблена світська подія королівської родини, а також справжній парад найнеймовірніших жіночих капелюшків, які є необхідним аксесуаром при відвідуванні скачок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онук Єлизавети II розлучився. Подейкують про зраду

Щорічно на королівські перегони Royal Ascot з'їжджається весь бомонд. Для жінок - це привід проявити свою екстравагантність і оригінальність. Хоча дрес-код королівських перегонів містить низку правил і заборон, він не регламентує вид головного убору гостя. Саме тому капелюшок став аксесуаром, що демонструє винахідливість і смак своєї власниці.

Зараз ви читаєте новину «Члени королівської родини похизувались капелюшками на Royal Ascot». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі