середа, 20 листопада 2019 02:24

Цифрові монстри: художник показав, як смартфони полонили людей
7

Художник Ендрю Рей проілюстрував, як смартфони полонили людей. Для цього використовував фото, які зробив його друг.

Ідея митця полягала в тому, щоб змалювати смартфони як портали, які є посередниками між нашим і цифровим світами, а також звернути увагу на те, скільки часу ми проводимо, занурившись в екран телефону, про це повідомляє boredpanda.com.

Цифрові монстри
Фото: andrewjrae
Цифрові монстри
Цифрові монстри
Цифрові монстри
Цифрові монстри

"Я намагаюся щоранку виходити на прогулянку. Так борюсь із сидячим способом життя. Важко не натрапити на людей, занурених у телефони. Я почав малювати телефони так, ніби вони маленькі домашні тварини чи істоти, і люди лоскочуть їхні животи, щоб зробити їх щасливими",- поділився Ендрю Рей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японський художник малює почуття, які не можна передати словами

На прогулянці з другом Раскіном Кайлом і дітьми, поділився ідеєю ілюстрацій. Так спланували скооперуватися: друг мав зробити вуличні фото, а Ендрю - малюнки.

Зображення телефонів вийшли надто маленькими для втілення першої ідеї художника, так зародилася ідея з порталами.

Художник Марко Мелграті створює актуальні зображення з прихованим сенсом. Так чоловік, стоїть на крижаній копії Землі, яка вже наполовину розтанула. На шиї в нього мотузка. На іншій картинці зображена жінка, яка підпалює цигарку від вогню інквізиції, де її хочуть заживо спопелити.

Зараз ви читаєте новину «Цифрові монстри: художник показав, як смартфони полонили людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі