четвер, 21 травня 2020 19:49

Церква оголосила війну вакцинації від коронавірусу

Церква оголосила війну вакцинації від коронавірусу
У Молдові церква виступила проти вакцинації. Фото: pexels.com

Підпорядкована Москві Молдовська православна церква розпочала війну проти ймовірної вакцинації від коронавірусу.

Єпископ Бельцький і Фалештський Маркел закликав вірян відмовлятися від вакцини. Заявив, що її "виробили сатанинські глобалісти". Що через вакцину будуть вживляти чіпи, через які будуть контролювати життя людей за допомогою технології 5G, передає ВВС.

"Ота нова субстанція, яку нав'язують нам сатанинські глобалісти, є отруйною, як диявольська змія. Це пастка, яка позбавляє нас свободи, святого дарунку", - переконував єпископ своїх вірних.

Єпископ закликав громадян не боятися коронавірусу, звертатися по допомогу до церкви і молитися. Його позицію підтримав Синод церкви. Він погрожує вищому керівництву країни перестати згадувати його в молитвах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РНБО розповіли, хто не вразливий до коронавірусу

"Господи, прости мене і вбережи мене від гріха. Дай мені сили і розуму реагувати на таке розумно і спокійно. Маймо співчуття і розуміння. Це може статися із кожним з нас, адже у будь-кого розум може затьмаритися через інстинкти, спокуси і помилки. Помолімося за ясність розуму і здоров'я людей, включно із бюрократами від церкви і її служителями", - відповів у Facebook прем'єр Молдови Іон Кіку.

Президента Молдови Ігор Додон в інтерв'ю порталу Unimedia заявив, що не згадувати в молитвах можна хіба тих, хто голосував за закон про рівність ЛГБТ-спільноти.

Міжнародна фармацевтична федерація опублікувала керівні принципи по 2019-nCoV. Це допоможе в контролі цього захворювання і розвіє міфи щодо хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Церква оголосила війну вакцинації від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі