пʼятниця, 21 лютого 2020 02:25

"Це вам не буксири таранити": американці знову провчили росіян в Сирії

"Це вам не буксири таранити": американці знову провчили росіян в Сирії
Американський броньовик заблокував проїзд російському "Тигру", а потім змусив з'їхати з дороги в поле

В Сирії американський бронетранспортер зіштовхнув з дороги російський бронеавтомобіль "Тигр". Запис дорожньої пригоди виклав в Twitter один із очевидців.

Інцидент трапився в районі міста Камишли на півночі сирійської провінції Хасака. Коли саме знято відео, не уточнюється.

На відео видно , як бронеавтомобіль "Тигр" з російським прапором, обганяючи американську колону на шосе, виїхав на узбіччя, грубо порушивши правила дорожнього руху.

В цей час, американський броньовик MRAP MaxxPro (за іншою версією MRAP Oshkosh M-ATV), який прямував попереду заблокував йому проїзд, а потім змусив з'їхати з дороги в поле. Після цього обидва автомобілі зупинилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові США зупинили російських солдатів, які прямували до нафтового родовища у Сирії

В результаті небезпечного маневру російського броньовика, під його колеса ледь не потрапила цивільна людина.

Поведінка росіян стала приводом жартів в соцмережах.

"Краса по-американськи", "Це вам не беззахисні буксири таранити!", "Америкаські військові мабуть не дивляться канал Росія 1 і не знають, що мають втрачати свідомість при виді найсильнішої армії в світі", - пишуть користувачі.

Раніше російські бронеавтомобілі "Тигр" брали участь в окупації Криму. Так, в квітні 2014 року на трасі Сімферополь-Ялта "Тигр" врізався у тролейбус.

7 лютого 2018 року близько 200 найманців із російської приватної армії "Вагнер" було вбито в результаті авіаційного удару коаліції на чолі зі США.

Зараз ви читаєте новину «"Це вам не буксири таранити": американці знову провчили росіян в Сирії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі