середа, 22 січня 2020 14:43

"Це станеться, коли я лежатиму в домовині" - батько Меган Маркл сумнівається у примиренні з донькою

Батько герцогині Сассекської Томас Маркл заявив, що сумнівається у воз'єднанні з донькою Меган.

За його словами, це може статися лише з нагоди його смерті, повідомляє Daily Mail.

Чоловік вважає, що донька не може йому пробачити участь в документальному фільмі "5 каналу". У повнометражній 90-хвилинній кінострічці він відверто розповідає про стосунки з донькою і її бойфрендом на той момент.

Автор: Enterprise news and pictures
  З 11 до 18 років Меган жила разом з батьком. Він працював голівудським продюсером
З 11 до 18 років Меган жила разом з батьком. Він працював голівудським продюсером

"Донька зателефонувала мені 2016-го та сказала, що в неї новий хлопець. Я відповів: "добре". Потім вона сказала, що він британець. Я відповів: "Чудово". Після додала, що він "принц". Я подумав, що він просто "велика шишка", як голівудський актор. Врешті донька зізналась, що це принц Гаррі", - каже Томас Маркл.

Після цих слів, вона дала слухавку своєму бойфренду. Якийсь час чоловіки спілкувалися. За деякий час у батька Меган стався обширний інфаркт - й він не міг прилетіти на заплановану зустріч із Гаррі й Меган.

Також чоловік заявив, що після скандалу жодного разу не бачився й не спілкувався з донькою, її чоловіком чи онуком Арчі. Всі листи чи дзвінки протягом двох років лишились без відповіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батькові Меган Маркл заплатили за скандальне інтерв'ю

Автор: WireImage
  За словами Томаса Маркл, його донька після весілля жодного разу не виходила з ним на зв'язок
За словами Томаса Маркл, його донька після весілля жодного разу не виходила з ним на зв'язок

"Вони говорять про мене паскудні речі. Тепер мені все одно. Вони мені завинили. Всі члени королівської сім'ї мені завинили. Гаррі мені завинив, і Меган теж. За те, що пережив, мені належить винагорода. Колись Меган сказала, що пригляне за мною на старості. Зараз я постарів, настала пора потурбуватись про татка", - говорить він.

Вихід подружжя герцогів Сассекських з королівської сім'ї Маркл прокоментував словами:

"Мені соромно за них. Кожна дівчина мріє вийти заміж за принца. Коли ж їйї це вдалося - вона відкидає цей шанс. Схоже, що будинок у Віндзорі за 3 мільйони доларів - недостатньо хороший для них", - каже Томас.

Автор: Splashnews
  Герцогиня Сассекська на прогулянці з сином Арчі й собаками у Канаді. Там вони планують жити половину свого часу, нарівні з Великобританією
Герцогиня Сассекська на прогулянці з сином Арчі й собаками у Канаді. Там вони планують жити половину свого часу, нарівні з Великобританією
Майбутнього тестя британського принца 33-річного Гаррі - Томаса Маркла, 73 роки, викрили у шахрайстві. Він продавав фото, на яких нібито готувався до весілля доньки Меган Маркл, 36 років, і королівського нащадка.
Усі знімки виявилися постановочними. Для останніх зйомок Томас Маркл узяв із собою власну сантиметрову стрічку. Роль кравця грав студент 17-річний Девід Флорес, який підробляє продавцем товарів для вечірок.
Зараз ви читаєте новину «"Це станеться, коли я лежатиму в домовині" - батько Меган Маркл сумнівається у примиренні з донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі