неділя, 29 листопада 2020 00:55

Британські винищувачі перехопили російські військові Ту-142

Британські винищувачі перехопили російські військові Ту-142
Загалом було зафіксовано два російські літаки Tу-142, які перебували в міжнародному повітряному просторі поблизу Британії. Фото: Royal air force

Винищувачі Королівських ВПС перехопили російські літаки Ту-142 у Північному морі поблизу Шотландії.

Винищувачі Typhoon сил швидкого реагування були спрямовані на перехоплення російських військових літаків, які виконували політ над Північним морем поблизу Шотландії. Про це повідомляє командування Королівських військово-повітряних сил.

Королівські ВПС опублікували фото одного з перехоплених літаків ВМФ РФ з бортовим номером RF-34057. Загалом було зафіксовано два російські літаки Tу-142, які перебували в міжнародному повітряному просторі поблизу Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія підняла винищувачі на перехоплення американських B-52H над Чорним морем

"Щоб протистояти цій провокаційній діяльності та знизити ризики, пов'язані з польотами російських військових літаків у цьому жвавому районі міжнародного повітряного простору, винищувачі Великої Британії уважно стежили за діями російських військових літаків", - заявили у британських ВПС.

Наприкінці вересня турецькі винищувачі збили військовий літак Вірменії. Повітряний бій стався на кордоні Вірменії та Азербайджану.

Зараз ви читаєте новину «Британські винищувачі перехопили російські військові Ту-142». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі