неділя, 23 лютого 2020 18:28

Британія оновить паспорти громадян

Британія оновить паспорти громадян
Британія змінить паспорти громадян. Фото: JKL

Британія після виходу з ЄС оновить паспорти громадян.

Міністр внутрішніх справ Британії Прітті Патель зазначила, що вже з березня 2020 року британська влада почне надавати громадянам нові паспорти. Про це повідомляє Sky News.

"Вихід із Євросоюзу дав унікальну можливість відновити нашу національну ідентичність і прокласти новий шлях у світі. З поверненням до культового синьо-золотого дизайну, британський паспорт знову буде вплетений у нашу національну ідентичність", - пояснила вона.

Введення нових документів у Британії буде відбуватися поетапно. Очікується, що вже із середини 2020 року всі нові паспорти будуть синіми і прикрашені квітковими емблемами Англії, Північної Ірландії, Шотландії та Уельсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США та Британія звинуватили РФ у зриві домовленостей і брехні

31 січня Велика Британія вийшла з Європейського Союзу. До кінця 2020 року триватиме перехідний період. Обидві сторони дотримуватимуться правил Спільного ринку та Митного союзу ЄС. Брюссель і Лондон готуватимуть нову торговельну угоду. Співпрацюватимуть у сферах науки, клімату, боротьби з тероризмом і зовнішньої політики, зокрема, щодо санкцій проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «Британія оновить паспорти громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі