четвер, 13 вересня 2018 15:52

Брешуть - сказали про інтерв'ю підозрюваних у вбивстві Скрипалів британці

"Заплутування питання таа брехня" - так назвали інтерв'ю Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких підозрюють в отруєнні Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, у МЗС Великобританії.

"Уряду очевидно, що ці люди - офіцери російської військової розвідки ГРУ і що вони використовували надзвичайно токсичну незаконну хімічну зброю на вулицях нашої країни", - сказав представник МЗС Великобританії, пише Медуза.

Автор: dailymail.co.uk
  Ліворуч - Руслан Боширов, праворуч - Олександр Петров, працівники російської фітнес-індустрії, за їхніми словами
Ліворуч - Руслан Боширов, праворуч - Олександр Петров, працівники російської фітнес-індустрії, за їхніми словами

У своєму інтерв'ю російському телеканалу підозрювані розповіли, що до Солсбері їздили як туристи, про Скрипалів нічого не знали і працюють у фітнес-індустрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від отрути "Новачок" могли померти чотири тисячі людей

За словами чоловіків, вони не привозили жодних отруйних речовин і навіть не знали, де у Солсбері розташований будинок Скрипалів.

Раніше Олександр Петров і Руслан Боширов дали інтерв'ю телеканалу RT. 5 вересня прокуратура Великобританії оголосила, що в отруєнні Скрипалів підозрюють саме цих 2 росіян.

Зараз ви читаєте новину «Брешуть - сказали про інтерв'ю підозрюваних у вбивстві Скрипалів британці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі