неділя, 25 жовтня 2020 15:17

Білорусь: у Мінську блокують інтернет, стягнули силовиків та перекрили метро

У центрі Мінська перед запланованою на неділю акцією протесту опозиції обмежили роботу мобільного інтернету.

Декілька станцій метро закриті. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"З 12:30 (11:30 за Києвом) "з метою забезпечення безпеки пасажирів", на вхід і вихід закриваються станції метро "Площа Леніна", "Жовтнева", "Площа Перемоги" , "Площа Якуба Коласа", "Академія наук", "Парк Челюскінців", "Першотравнева", "Купаловська", "Неміга", "Фрунзе", "Молодіжна" та "Пушкінська", - повідомила адміністрація Мінського метрополітену в своєму Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруським силовикам дозволять стріляти з бойової зброї

Водночас, білоруський оператор зв'язку А1 на своїй сторінці в Twitter повідомив, що відповідно до розпорядження уповноважених державних органів 25 жовтня в Мінську знижена пропускна здатність мобільного інтернету. Виконання цієї вимоги веде до погіршення якості сервісу передачі даних або тимчасової недоступності послуги.

Автор: google.com.ua
  Такий вигляд має Мінськ на ґуґл-карті 25 жовтня
Такий вигляд має Мінськ на ґуґл-карті 25 жовтня

Після 9 серпня, коли в Білорусі відбулися вибори президента, в столиці країни Мінську та інших містах країни люди виходять на масові акції непокори, протестуючи проти фальсифікації результатів виборів президента, насильства і придушення протестів у країні.

Зараз ви читаєте новину «Білорусь: у Мінську блокують інтернет, стягнули силовиків та перекрили метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі