понеділок, 17 травня 2021 11:58

Білл Гейтс пішов із ради директорів Microsoft через сексуальний скандал - WSJ

Білл Гейтс пішов із ради директорів Microsoft через сексуальний скандал - WSJ
Білл Гейтс з дружиною Меліндою Гейтс. Фото: Reuters

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс у березні 2020 року залишив раду директорів IT-гіганта через розслідування його сексуальних стосунків із підлеглою працівницею.

Про це повідомив The Wall Street Journal із посиланням на джерела Microsoft.

Рада директорів дізналася про сексуальні стосунки з листа інженерки Microsoft. У ньому вона вказала, що мала інтим з Гейтсом упродовж багатьох років.

Після цього, наприкінці 2019 року рада винайняла юридичну фірму для розслідування, а деякі її члени вирішили, що Гейтс нашкодив іміджу компанії. У результаті Гейтс пішов у відставку ще до завершення розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зв'язався із секс-торгівцем дітьми – ЗМІ назвали ймовірну причину розлучення Ґейтсів

За словами прессекретарки Гейтса, роман "20-річної давнини" дійсно був. Інтимні стосунки нібито закінчились "дружньо". Проте вона спростувала інформацію про причини виходу з ради директорів.

"Його рішення про вихід жодним чином не повʼязано з цим питанням", — прокоментувала вона.

За її словами, відставка Гейтса повʼязана з його бажанням зосередитися на благодійності.

За інформацією видання The New York Times, у Гейтса була погана репутація через його флірт із робітницями компанії Microsoft попри свій тривалий шлюб.

Засновник компанії Microsoft, філантроп та один з найбагатших людей світу Білл Гейтс і його дружина Мелінда Гейтс оголосили про розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс пішов із ради директорів Microsoft через сексуальний скандал - WSJ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі