пʼятниця, 02 серпня 2024 10:08

Байден звернувся до Путіна після обміну ув'язненими

Байден звернувся до Путіна після обміну ув'язненими
Президент США Джо Байден особисто зустрів літак із звільненими з РФ американськими в'язнями. Фото: gettyimages.com

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден, який особисто зустрів літак із звільненими з РФ американськими в'язнями, заявив, що відчуває задоволення через повернення американців додому.

Під час розмови із журналістами президента також запитали, яким буде його послання диктатору РФ Володимиру Путіну після обміну ув'язненими. Про це повідомляє Fox News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін ув'язненими між США та РФ: Трамп розкритикував Байдена

"Stop (Зупинись - Gazeta.ua )", - сказав Байден.

"Немає нічого, що виходить за рамки наших можливостей, коли ми діємо разом. Нічого. Ми - Сполучені Штати Америки", - наголосив він.

Прокоментувала успішний обмін також віцепрезидентка Камала Гарріс. Вона зазначила, що це надзвичайний день, а обмін ув'язненими - це "сила дипломатії".

Росія та країни Заходу 1 серпня провели обмін ув'язненими. Його назвали найбільшим з часів "холодної війни". РФ передала до США багатьох ув'язнених американців і громадян РФ, звинувачених за політичними статтями.

Літак зі звільненими з російського ув'язнення в рамках великого обміну громадянами США приземлився на авіабазі Ендрюс біля Вашингтона. На борту були журналісти Еван Гершкович та Алсу Курмашова. А також колишній морський піхотинець Пол Вілан. Зустрічали звільнених президент Джо Байден та віцепрезидентка Камала Гарріс.

Зараз ви читаєте новину «Байден звернувся до Путіна після обміну ув'язненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі