пʼятниця, 29 січня 2021 08:31

Байден не стримав емоцій у розмові з Путіним - Білий дім

Байден не стримав емоцій у розмові з Путіним - Білий дім
Байден "ніколи не стримувався у емоціях" з питань, що стосуються Путіна, і не приховував заклопотаності діями уряду Росії. Фото: Reuters

Президент США Джо Байден не "приховував стурбованості" під час телефонної розмови з президентом РФ Володимиром Путіним, зокрема щодо арешту російського опозиціонера Олексія Навального.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден за тиждень на посту президента переплюнув Трампа

Байден "ніколи не стримувався у емоціях" з питань, що стосуються Путіна, і не приховував заклопотаності діями уряду Росії, заявила прессекретарка Білого дому Дженніфер Псакі, передає "Голос Америки".

"Він ясно і однозначно сказав про це під час телефонної розмови. Він не стримався, говорячи про поводження з Навальним і відношення силовиків до протестувальників", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського прокоментували розмову Байдена з Путіним

26 січня відбулась 1-ша офіційна розмова Байдена із Путіним. У телефонному режимі президент США також висловив стурбованість з приводу дій Росії, включаючи поводження з ув'язненим критиком Кремля Олексієм Навальним.

Зараз ви читаєте новину «Байден не стримав емоцій у розмові з Путіним - Білий дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі