неділя, 18 жовтня 2020 14:04

Азербайджанська армія захопила військову частину Вірменії

Азербайджанська армія захопила військову частину Вірменії
У Нагірному Карабасі тривають бойові дії. Фото: rbc.ua

В ході бойової операції азербайджанська армія на Фізулінському напрямку захопила військову частину збройних сил Вірменії.

Міноборони Азербайджану опублікувало відео взяття військового об'єкта. Також показали, як азербайджанський солдат захопив позиції вірменського спецназу.

"Противник, залишивши бойову техніку, боєприпаси та інші військові засоби, був змушений тікати. Підрозділи азербайджанської армії зберігають перевагу на всіх напрямках фронту", - вказують у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Карабах: Вірменія та Азербайджан домовилися про нове перемир'я

Прессекретарка міністерства оборони Вірменії Шушан Степанян зазначила, що камери відеоспостереження "Армії оборони Арцаха" зафіксували місця з точними геолокаційними даними і часом, "коли азербайджанські війська, грубо порушивши досягнуту угоду про припинення вогню, зробили атаку в напрямку вірменських позицій".

Із півночі 18 жовтня, тривають бойові дії між Азейбарджаном та Вірменією. Сторони звинувачують одна одну в порушенні домовленостей про припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Азербайджанська армія захопила військову частину Вірменії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі