середа, 03 березня 2021 11:34

Японський мільярдер шукає 8 охочих для польоту на Місяць

Японський мільярдер шукає 8 охочих для польоту на Місяць
Політ відбудеться в 2023 році. Фото: Reuters

Fashion-магнат із Японії 45-річний Юсаку Маедзава, який стане 1-м космічним туристом компанії SpaceX, збирає команду з 8 осіб для спільного польоту на Місяць.

Про це він заявив у відеозверненні у Twitter. Політ відбудеться 2023 року. У ньому візьмуть участь від 10 до 12 осіб, 8 із яких будуть особисто запрошені бізнесменом.

"Набираю команду для участі в цій місії", - зазначив Маедзава.

Для участі в конкурсі охочий мусить розповісти про свою діяльність і пояснити, як політ на Місяць допоможе йому зробити щось більше для суспільства. Також він має бути готовий до роботи в команді та підтримувати її членів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японський мільярдер шукає дівчину

Юсаку Маедзава – японський мільярдер, засновник інтернет-магазину Zozotown, який займається пошиттям одягу на замовлення. У вересні 2019 року підприємець вирішив продати більшу частину своєї частки Yahoo Japan, тоді сума угоди становила $3,7 млрд. 2020-го Forbes назвав його 23-м у списку найбагатших людей Японії. За даними видання, його статок оцінюється у $2 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Японський мільярдер шукає 8 охочих для польоту на Місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі