середа, 08 вересня 2021 15:58

70 жінок "вийшли заміж" за дерева, щоб урятувати парк

70 жінок "вийшли заміж" за дерева, щоб урятувати парк
Жінки "вийшли заміж" за дерева. Фото: скріншот з відео

У місті Бристоль, Велика Британія, 70 жінок "вийшли заміж" за дерева, щоб захистити парк від вирубки й не дати забудувати зелену територію.

Про це повідомило видання Daily Mail.

Весільна церемонія пройшла в парку з оркестром та всією атрибутикою. Жінки одягнули сукні різних народів світу і тримали в руках малюнки своїх "обранців".

Дівчата надихнулися рухом жительок індійського села Мандал у штаті Уттар-Прадеш. 1974 року вони врятували дерева за допомогою своїх обіймів. Жінки поклялися вмерти, якщо дерева зрубають. Таким чином ліс врятували від вирубки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині посадовці розікрали лісу на 17 млн грн

Шлюби законно не оформили. Жінки заявили, що це був заклик до влади. Міський уряд поки що ніяк не відреагував. Проте також офіційно не затвердив заявку від забудовника на будівництво на місці парку 166 квартир.

Жителі села Седлище Любешівської територіальної громади на Волині протестують проти суцільної вирубки лісу, яку веде місцевий лісгосп ДП "Любешівагроліс". Попри тривалі протести селян, рубку дерев не припиняють.

Зараз ви читаєте новину «70 жінок "вийшли заміж" за дерева, щоб урятувати парк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі