четвер, 13 травня 2021 16:51

2-річний малюк підстрелив батька й матір

2-річний малюк підстрелив батька й матір
Будинок, де сталася стрілянина / WGME

У США 2-річний хлопчик випадково вистрілив із пістолета в батьків, поранивши їх і себе. Він узяв зброю з тумбочки й почав бавитися.

25-річний батько малюка дістав поранення в голову, а 22-річна мати - у ногу. Інцидент стався в будинку пари в місті Вест-Баті. Про це пише The Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт у Казані: у Росії складають списки "підозрілих учнів"

Шериф округу Саґадагок Джоел Меррі повідомив, що малюк узяв пістолет із тумбочки, вистрілив у батька й матір, а також сам був поранений віддачею зброї в обличчя. Зброя - напівавтоматичний пістолет калібру 9 мм. Усіх трьох доправили в місцеву лікарню. Усі живі.

Інша дитина, віком три тижні, також була в кімнаті під час інциденту, але не постраждала. Немовля передали бабусі, яка живе в тому ж будинку, але не була присутня під час стрілянини.

"Яким хлопчик зміг узяти зброю й вистрілити, занепокоїло правоохоронців і зараз розслідується. Ситуація хоч і все тривожна, могла завершитися трагічніше. Добре, що травми несерйозні. Хоча такі інциденти трапляються не часто, їх варто сприймати як попередження, що вогнепальну зброю треба зберігати в замкненому, безпечному місці, недоступному для дітей", - сказав шериф Меррі.

2018 року в США 4775 молодиків, віком 10-24 років, стали жертвами випадкових убивств через необережну поведінку зі зброєю. У середньому 13 осіб щодня. 1,7 млн дітей у США живуть у будинках, де мають доступ до незамкненої зарядженої зброї. У кожному третьому будинку, де є діти, є зброя. Такі дані Центру з профілактики насильства дитячого госпіталю у Філадельфії.

Зараз ви читаєте новину «2-річний малюк підстрелив батька й матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі