понеділок, 12 лютого 2018 19:37

29-річна незаймана розповіла, як змогла завагітніти

29-річна незаймана розповіла, як змогла завагітніти
Жінка з Канади змогла завагітніти, залишившись незайманою. Фото: ISTOCK

29-річна Лорен із Канади розповіла про те, як змогла завагітніти, не маючи сексу з чоловіками.

Лорен походить із релігійної громади Манітобан. Вона вирішила, що не хоче мати статевих стосунків, але хоче дитини. Звернулася до клініки штучного запліднення за допомогою. Скористалася донорською спермою, розповідає Іndy100.

На питання, про те, як їй вдалося, віджартовується. Говорить, це не з релігійних міркувань.

"Таким чином я показую середній палець людям, котрі говорили мені: ти не зможеш завагітніти, бо ти незаміжня", - пояснює свій вчинок жінка.

"У мене був акаунт для онлайн-знайомств. Перший, хто мені написав, звернувся з нахабною пропозицією. По-перше, це що, справляє на когось враження? А по-друге, - ні, дякую. Люди, як той тип, відбили у мене все бажання", - згадує Лорен.

"У мене ніколи не було подібного досвіду", - говорить лікар Гіта Венкар. Вона провела запліднення.

Процедура запліднення відрізнялася від звичайної. Лікарі не могли провести всі необхідні процедури зважаючи на те, що дівчина була незайманою. Лікарі не могли дістатися до жіночих органів звичним способом, бачили ли їх лише на екранах приладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі провели унікальну операцію: немовля дістали в навколоплідному міхурі

Лорен довелося провести цілий рік в очікуванні. У неї проблеми з гормональним фоном. Через гіпофіз пізно почалося статеве дозрівання. Ситуація залишилася складною і в дорослому віці. Ендокринолог попередив жінку, що їй доведеться знайти донора яйцеклітин і витрати тисячі доларів на спроби запліднення.

"Коли я зустрілася з лікарем у центрі, всі мої сумніви розвіялися", - згадує жінка.

"Відтоді, як я завагітніла, я іноді думаю - можливо, варто було б знайти когось для цього. Іноді, думаю, варто було б зважитися на якусь випадкову пригоду. А потім це відчуття швидко проходить", - ділиться відчуттями Лорен.

Дитина має народитися у червні цього року.

Ембріон, котрий медики заморозили 25 років тому, був успішно імплантований жінці в американському місті Ноксвел, штат Теннессі. Дівчинка, яка народилася в результаті, встановила абсолютний рекорд у галузі штучного запліднення.

Зараз ви читаєте новину «29-річна незаймана розповіла, як змогла завагітніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі