неділя, 05 листопада 2017 06:06

23-річний аргентинець одружився на 91-річній родичці

23-річний аргентинець одружився на 91-річній родичці
Йоланда - шкільна вчиелька на пенсії - погодилася вийти заміж за свого 23-річного родича. Фото:The Guardian.

Студент із Аргентини Мауріціо Оссала одружився на 91-річній Йоланді Торрес - сестрі своєї бабусі - у 2015. Йому тоді виповнилося 23. Юнак стверджує, що зробив це, бо безмежно кохав її.

Урядовці не ймуть віри Мауріціо і не виплачують йому пенсію покійної дружини, повідомляє The Guardian.


"Моє кохання до Йоланди було найчистішим почуттям, і воно, разом з тим біль, який вона заподіяла мені, залишиться зі мною до кінця моїх днів," - стверджує Мауріціо.

Він мешкає в одній квартирі з одним зі своїх братів, матір'ю та бабусею. Йоланда жила разом з ними до квітня минулого року, коли померла від сепсису.

Пенсійний фонд стверджує, що весілля було незаконне та відмовляється виплачувати юнакові пенсію померлої, на яку він претендує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 тисяч доларів платять українки за фіктивний шлюб з американцями

Служба держбезпеки підозрює, що юнак просто шукає спосіб отримувати пенсію, на яку він не має права.

"Пенсію можуть отримувати живі члени подружжя, якщо встановлено, що вони не здатні забезпечити себе грошима в інший спосіб", - стверджують чиновники.

Оссала доводить, що не зважаючи на 68-річну різницю у віці і тісні родинні зв'язки, їх шлюб є легальним з точки зору закону.

"Через відмову я не можу виконати останню волю Йоланди і обітницю, котру їй дав. Я обіцяв дружині, що закінчу навчання (Мауріціо свого часу навчався на юриста — Gazeta.ua)."

Оссала може домогтися свого. 10 років тому 24-річний Рейнальдо Вабеке одружився з 82-річною Адельфою Вольпес. Жінка померла через 24 дні під час їх медового місяця в Ріо-де-Жанейро. Молодий вдівець отримав пенсію дружини без жодних проблем.

Понад 60 іракських студентів з Одеського національного медичного інституту протягом місяця оформили фіктивний шлюб з літніми жінками з Одеської області. Випускники медінституту вибрали собі в супутники життя жінок поважному віці. Приміром, одній з "наречених" виповнилося 63 роки. Щоб прискорити процедуру, іракські хлопці приносили в РАГС документи про те, що їхні наречені вагітні.

Зараз ви читаєте новину «23-річний аргентинець одружився на 91-річній родичці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі