четвер, 14 січня 2010 20:30

Запланували розширення вулиць

На сесії Вінницької міськради затвердили новий план червоних ліній.

— Червоні лінії — це межі вулиць, майданів. Вони відмежовують квартали, мікрорайони, інші території. Розроблені відповідно до генерального плану Вінниці, розрахованого на 20 років, — пояснює Наталія Котощук, 47 років, начальник управління містобудування та архітектури Вінницької міськради. — Проектувальники враховували існуючі забудови та дорожні розв"язки і ті, які планують у майбутньому.

Оновлена документація допоможе жителям приватного сектору приватизувати земельні ділянки. Раніше люди не могли цього зробити, бо їхніми територіями проходили червоні лінії, які у новому плані винесено за межі приватних ділянок.

Останній план уточнює проходження нових магістралей та ширину проїжджої частини.

— Деякі вулиці останнім часом розширили. Як, наприклад, перехрестя Скалецького, Свердлова та Зодчих. Плануємо будівництво нового мосту через Буг, — зауважує Котощук. — У цьому плані це врахували. Взагалі, провели ретельний аналіз транспортної мережі. Звернули увагу на навантаження всіх вулиць.

Зараз ви читаєте новину «Запланували розширення вулиць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі