середа, 09 січня 2008 16:43

Залізобетонна панель убила двох робітників

28 грудня в райцентрі Деражня на Хмельниччині під час розбору на брухт колишнього цукрового заводу обвалилися три залізобетонні панелі. Під завалом опинилися п"ятеро чоловіків.

— Із лікарні повідомили про чотирьох потерпілих. Сказали, що під завалами ще один, — розповідає заступник начальника Деражнянського управління МНС Сергій Король. — На місці ми побачили, що 26-річного Віталія Смірнова з села Шелехове буквально розтрощило. У хлопця не було голови.

На висоті 7–8 м робітники витягували шмат заліза, схожий на рейсу. Поставили його сторч і хотіли кинути на землю. Залізяка впала в інший бік.

Деражнянський цукровий завод колись був одним із найпотужніших на Поділлі. П"ять років тому збанкрутіле підприємство викупила фірма.

— Власником є якась продовольча компанія з Донецька, — говорить Сергій Король.

У лікарні також помер Юрій Кириченко, 47 років. Він мав 10-річну доньку.

— У нього поламані ребра, розірвані легені, у яких було до трьох літрів крові, — розповідає завідувач хірургії райлікарні Володимир Мухін.

Інших трьох постраждалих виписали додому.

Порушено карну справу.

Зараз ви читаєте новину «Залізобетонна панель убила двох робітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі