понеділок, 24 березня 2008 17:06

Закриють торгові точки у школах

Міське управління освіти Вінниці розпочало перевірку торгових точок у навчальних закладах. У разі виявлення продуктів харчування директори шкіл отримають догану. Якщо продукти продовжуватимуть продавати, керівника закладу можуть звільнити.

— Більшість шкіл вирішили не поновлювати договори з підприємцями, що торгують у навчальних закладах, — говорить начальник міського управління освіти 49-річний Володимир Буняк. — Зараз торгові точки залишилися у 12 із 45 шкіл міста. Там дозволено торгувати канцтоварами.

Цьогоріч управління освіти закрило торгову точку у школі N32. За словами Буняка, там торгували випічкою, хоча дозвіл був лише на канцтовари.

— Ще два підприємці планують продовжувати торгівлю канцтоварами в школах до кінця навчального року, — каже 55-річний Валерій Мусій із міського відділу освіти.

Якщо у фойє школи продають солодощі чи інші продукти харчування, батьки можуть звернутися зі скаргою до управління освіти.

Зараз ви читаєте новину «Закриють торгові точки у школах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі