вівторок, 05 лютого 2008 17:38

Закохані вчаділи в гаражі

У гаражі будинку села Митків Гайсинського району Вінниччини 3 лютого знайшли мертвими вінничанку 19-річнуАнтоніну Присяжнюк та  місцевого  23-річного Олександра Погорілого.

— Увечері Тоня та Саша сиділи в сільському кафе, потім каталися на "славуті" батька Погорілого, — каже заступник начальника райвідділу МНС Микола Мудрик, 31 рік. — Уночі заїхали в гараж. Там і залишилися.

Ранком батько Олександра зайшов у гараж. Машинний двигун працював, грала музика. Чоловікові здалося, що пара спала. Вони були роздягнуті, тому попросив дружину їх розбудити. Жінка зрозуміла, що син та дівчина мертві.

Олександр і Антоніна почали зустрічатися понад рік тому. Навесні збиралися одружитися. Хлопець навчався в Одеському сільсьгоспуніверситеті. Дівчина мешкала у Вінниці, була студенткою медуніверситету. Приїхала в Митків  до родичів.

Пару поховали в одній могилі, на сільському кладовищі.

Рік тому в селі Михайлівка цього ж району 50-річний Володимир Багатий уранці збирався на базар. Доки розігрівав машину, двері гаража зачинив — і знепритомнів. Його знайшла та врятувала дружина.

Зараз ви читаєте новину «Закохані вчаділи в гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі