четвер, 14 серпня 2008 17:38

Загиблі мисливці стріляли лебедів

9 серпня п"ятеро друзів із Вінницьких Хуторів поїхали на полювання у село Сніжна Погребищенського району. Джипом "Мітцубісі Паджеро" поверталися додому 11 серпня під ранок.

— Приїхали на такій великій красивій машині, сєрєбряній, — каже жителька Сніжної 50-річна Марія Бандура. — Їздили так швидко, аж гай шумів. А охотнічали біля наших ставків. Качок багатенько настріляли. Чула, одна жіночка возмущалася, що підстрелили ще й чотирьох лебедів. Ой, кляла ж вона їх! А коли закінчили стріляти, десь у 11 ночі феєрверки пускали. На три села блискало.

Близько четвертої ранку мисливці поверталися додому. За поворотом поблизу села Новофастів машину знесло на узбіччя. Авто злетіло у кювет і кілька разів перевернулася. Із вікон повилітало скло, автоматично відчинився багажник. Із салону повилітали 35-річний Олександр Торчак, 46-річний Олександр Швидкий та водій 31-річний Олександр Ковногозюк. Чоловіки померли на місці пригоди. Двох постраждалих забрали до районної лікарні.

20-річний Ігор Шевчук після черепно-мозкової травми отямився вранці наступного дня. 35-річного Віталія Коваля з черепно-мозковою травмою та переломом ноги родичі забрали до Вінниці. Він і досі непритомний.

— Вісім років тому у Швидкого 13-річний син їхав на велосипеді трасою, а на нього машина наїхала, — каже жителька Вінницьких Хуторів Тетяна Хижун. — От судьба, яка.

Усі мисливці поблизу Вінницьких Хуторів орендували землю, вирощували овочі.

— У старших діти позалишалися, — продовжує жінка. — А от молодший, Ігор, півроку як женився. Повернувся з армії й одразу весілля відгуляли. А хазяїн машини, Саша, спортсменом яким був. По волейболу мав кубки.

Зараз ви читаєте новину «Загиблі мисливці стріляли лебедів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі