четвер, 17 березня 2011 16:20

За виграні гроші зробили дорогу

Друге та третє місце на обласному етапі конкурсу на найкращий населений пункт посіли села Залужжя Теплицького району та Котюжани Мурованокуриловецького.

— Торік ми виграли конкурс із благоустрою, — розповідає секретар Залузької сільради Антоніна Ганай, 43 роки. — Нам дали 320 тисяч гривень. За ці гроші зробили півтора кілометра дороги. Так у нас нема чим похвалитися. Село невелике, всього 836 чоловік. В основному всі люди тримають худобу, свиней. Є підприємство "Залузьке", але там небагато людей працюють. Їздять до райцентру на роботу.

Село Котюжани розташоване на трасі. Щодня через нього проходять понад 12 автобусів на Вінницю.

— У нас більше сотні людей у селі вчителюють, — розповідає сільський голова Валентина Безпрозвана, 45 років. — Є школа і школа-інтернат. Торік виграли конкурс за підтримки ООН, то завершили реконструкцію водогону. 2007 року теж вигравали конкурс по благоустрою, купили в сільраду комп'ютер.

Уланів змагатиметься у всеукраїнському етапі конкурсу на найкраще село. 14 березня сільський голова Сергій Голубенко відвіз необхідні документи.

— Казали, дадуть 30 тисяч гривень, як виграємо. Цього року беруть участь іще 13 сіл України, — пояснює.

Зараз ви читаєте новину «За виграні гроші зробили дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі