вівторок, 26 лютого 2008 17:25

За вгадану карту шулер Онісков наливав "Криваву Мері"

Автор: фото: Сергій Тімербаєв
  У вінницькому нічному клубі ”Шоколад” проходить вечірка ”Гангстерпаті”. До гостей організатори висунули вимогу — їхній одяг має відповідати стилю гангстерів 20–30-х років минулого століття. Головним атрибутом стали мундштуки, сигари та пістолети
У вінницькому нічному клубі ”Шоколад” проходить вечірка ”Гангстерпаті”. До гостей організатори висунули вимогу — їхній одяг має відповідати стилю гангстерів 20–30-х років минулого століття. Головним атрибутом стали мундштуки, сигари та пістолети

23 лютого у вінницькому нічному клубі "Шоколад" відбулася вечірка в стилі гангстерів 20–30-х років XX ст. Відвідувачі мали прийти у відповідному одязі.

— Доки того костюма зібрала, думала, чокнуся, — каже вінничанка Лілія Камінська, 23 роки. — Була в салоні, де напрокат дають карнавальні костюми, на секонд-хенд ходила. Нічого путнього не знайшла. Потім пригадала, що є чорне плаття на бретельках. Підв"язала його золотистим шарфом. Вдягла довгі буси та капронові рукавички. На лобі волосся виклала волнами. Очі нафарбувала чорним олівцем, губи червоною помадою.

Гостей "Шоколаду" зустрічають двоє хлопців у формі американських поліцейських. Це стриптизери з Києва. У центрі залу за столом сидить "шулер" вінничанин Віталій Онісков, 36 років. Чоловік два роки навчається фокусам. Зокрема, переглядаючи ДВД-записи майстер-класів відомих фокусників.

— Якщо вгадуєте, де лежить карта "джокер", я вам наливаю "Кровавої Мері", — Віталій швидко перекладає три карти з місця на місце.

Більшість жінок у прикрасах, із мундштуками та віялами. Чоловіки — у шляпах, білих сорочках, у штанах із підтяжками, курять сигари.

— Спеціально взяла із собою запальничку у вигляді дамського пістолета, — розмахує запальничкою, до якої прив"язане золотисте намисто, 21-річна Тіна. — Відчуваю себе дівчиною гангстера.

Запросили на "Гангстерпаті" двох акторів-трансвеститів: вінничанина Лару Кашерну та киянина, який пародіює Людмилу Гурченко. Свої справжні імена трансвестити не кажуть. Із ними фотографуються найбільше.

Зібралося на "Гангстерпаті" близько 200 осіб. Квиток коштував 50 грн, після півночі — 80 грн. Протягом вечора на плазмових екранах  демонстрували всі частини фільму "Хрещений батько".

Зараз ви читаєте новину «За вгадану карту шулер Онісков наливав "Криваву Мері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі