пʼятниця, 18 липня 2008 19:13

За тиждень на Вінниччині потонули 10 осіб

29-річний Руслан Чайка зі села Красне Козятинського району Вінниччини вранці 14 липня пішов рибалити на місцевий ставок. За кілька годин його знайшли мертвим на березі.

— Руслан п"ять років хворіє припадками епілепсії, — каже сільський голова Микола Чернипков, 39 років. — Здається, хвороба в нього почалася через зловживання алкоголем. Кілька разів траплялися припадки, люди допомагали прийти до тями, а тут не встигли. Чайка захлинувся в мулі, бо в припадку впав обличчям на дно.

Руслан мешкав сам в однокімнатній квартирі. Батьки померли кілька років тому.

Чайку поховали родичі на місцевому кладовищі.

— Торік восени в нас була похожа ситуація, — додає Чернипков. — У Самгородку 24-річний Віктор Долгов упав із мосту. У нього також була епілепсія. Чоловік загинув.

У місті Хмільник витягли з води тіло 42-річного місцевого Ігоря, а в селі Руданське Шаргородського району 48-річний Іван потонув на очах у дружини. Чоловік пірнув біля берега та більше не з"являвся.

Цього ж дня поблизу села Почапинці Жмеринського району 31-річний Олександр відпочивав із сім"єю. Він вирішив переплисти річку. Утопився на середині водойми.

54-річний Микола працював сторожем орендованого ставка села Кожухів Літинського району. Зранку додому не повернувся. У сільраді вирішили спустити водойму. Надвечір тіло сторожа знайшли на дні.

У спеку за минулий тиждень по області втопилося 10 осіб.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень на Вінниччині потонули 10 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі