четвер, 19 червня 2008 19:19

За тестування косметики отримують зарплатню

30-річна вінничанка Вікторія Ярмоленко півроку тестує російську косметику. За це їй щомісячно платять 2000 грн.

Жінці присилають пакет із набором косметики. Наприкінці місяця залишки вона надсилає назад, у Росію. В електронному вигляді висловлює відчуття та проблеми, які мала під час користування кремами та декоративною косметикою.

— Це мене кума присадила на цю роботу, — розповідає Вікторія. — Вона в Росії живе. У них тестують косметику багато жінок.

У контракті написано, що жінка не має права розголошувати назву фірми та давати користуватися цією косметикою іншим людям.

— У разі алергії фірма має забезпечити моє лікування або виплатити 10 тисяч гривень компенсації, — додає Вікторія. — В мене алергії немає, а дочка помастилася кремом — її обсипало всю. Лікувала за свій кошт. Якби заявила про це фірмі, мене покарали б за те, що дала їй скористатися кремом. Мінімальний штраф — 7 тисяч гривень.

Щомісяця Ярмоленко надсилають новий зразок крему з детальною інструкцією.

— За контрактом щоранку я повинна наносити макіяж, — каже жінка. — Іноді забуваю. Головне, чоловік радіє, що мені не треба купляти косметику.

Щоліта за кошти фірми Вікторія їздить на відпочинок до Сочі.

Зараз ви читаєте новину «За тестування косметики отримують зарплатню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі