четвер, 21 лютого 2008 18:26

За півтора місяця обікрали 60 дач

Вінничани цими днями обдзвонюють своїх дачних сусідів: "Поїдьте подивіться, чи вас не обікрали". Через масові крадіжки на дачах у селі Петрик Літинського району міліція змушена патрулювати територію.

— Такого буму в нас ніколи не було, за рік могли до 20 дач обікрасти, а тут зразу 60, — скаржиться голова Малинівської сільради, до якої входить дачний масив, Олег Головащенко, 31 рік. — У Петриках понад дві тисячі дач. Навесні, коли люди масово почнуть з"їжджатися, дізнаємося точне число постраждалих.

Директора будівельної фірми "Терем" 47-річного Олександра Новицького обікрали на 5 тис. грн.

— Завершував ремонт дачі, завіз туди 40 квадратних метрів німецького ламінату, супутникову антену та бензопилу, — обурюється потерпілий, який купив дачу п"ять років тому. — Їх забрали, а от до телевізора не торкалися. Напевно, їх хтось налякав, бо магнітофон переставили на холодильник. Тепер буду майно страхувати.

Сусіда Новицького обкрадали двічі. На Новий рік із будинку винесли професійний більярдний стіл, потім — будівельні інструменти.

— Коли його перший раз виставили, то в кімнаті залишили закуску та пусту пляшку від горілки, — веде далі Новицький. — Я думаю, що треба в Петриках ставити якийсь міліцейський пункт, бо це не діло. Мало того, що крадуть, так двері ламають, вікна б"ють.

Нині міліція розшукує злочинців.

Зараз ви читаєте новину «За півтора місяця обікрали 60 дач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі