вівторок, 01 липня 2008 17:07

Володимир Острівець помер після бійки

38-річний Володимир Острівець із села Мурафа Шаргородського району Вінниччини 17 червня косив біля ставу бур"яни. На березі п"ятеро 11-класників святкували успішно складені іспити. Чоловік попросив їх пересісти. Вони почали бити його. 21 червня Володимир помер від травми головного мозку.

— В нього була спухша голова, з носа текла кров, — каже 35-річна дружина Леоніда, прибиральниця школи. — Думала, що був приступ епілепсії. Він хворіє. Один із тих п"ятьох хлопців взяв все на себе. На другий день мали їхати в лікарню. Але визвали в сільраду. Кажуть при міліції: "На 300 гривень на лічєніє і не порть хлопцю репутацію, він має в міліцію поступати".

Сергій Партека, сільський голова Мурафи, це спростовує.

— Може, вони між собою шось договарювалися. Я присутнім на розмові не був, — каже Партека. — Володимир казав: "Претензій не буду мати й у лікарню не поїду".

20 червня увечері Володимир пішов на роботу. Чоловік працював нічним охоронцем у школі.

— Володя хотів виховати 5-річного сина Миколку людиною, а не бандитом, — каже сестра Алла Наумець, 28 років. — Ще хотів будинок поштукатурити. Добрящим був. Всігда послухає. Мати хоче відомстити за сина.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Острівець помер після бійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі