четвер, 07 серпня 2008 19:27

Володимир Гройсман провів відпустку в Туреччині

Мер Вінниці 30-річний Володимир Гройсман із родиною 2 серпня повернувся з Туреччини. Разом із дружиною Альоною і доньками Юлею та Крістіною були в місті Белек 10 днів.

— Путівки купила дружина напередодні відпустки, — каже Гройсман. — Мені подобається Туреччина за співвідношенням ціна–якість. Ми вже вдруге там відпочивали. Кожну відпустку я повністю присвячую своїм близьким. Через роботу мало часу залишається на сім"ю.

Володимир Борисович та його рідні майже нікуди не виходили.

— На базар не ходили. Подарунки купив у готелі, п"ять магнітів-сувенірів, — додає. — На них символіка міста, де відпочивали. Подарував один батькові, другий брату. Інші роздав друзям.

Мер говорить, поїхав у відпустку з ноутбуком.

— У мене доступ до порталу міськради — можу впливати на всі плани й календарні графіки виконкому. Тому виходив із дружиною і дітьми на пляж, годину полежу і кажу: "Вибачте, мені треба йти..." І повертаюся до ноутбука. Мені достатньо для відпочинку.

Куди поїдуть наступного літа — ще не вирішували. Торік їздили в американський штат Каліфорнія. Поселилися в місті Сакраменто. Багато подорожували. Мер мріяв побувати в Голлівуді, але не вдалося. Охоронці не пустили на територію, бо приїхали в неекскурсійний день.

Позаторік відпочивали в Польщі, на Мазурських озерах неподалік Балтійського моря. Їх називають раєм для яхтсменів, байдарочників та риболовів.

Узимку Гройсман зазвичай їде на гірськолижні курорти до Словаччини та Закарпаття.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гройсман провів відпустку в Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі