понеділок, 04 лютого 2008 17:39

Водій вантажівки збив студента й утік

30 січня близько шостої вечора на об"їзній у Вінниці водій вантажівки "Мерседес-817" наїхав на пару, що йшла тротуаром. 19-річний Сергій Бесараб загинув на місці. Його наречена Надія Шеремета, 21 рік, у комі в реанімації.

Пригода сталася навпроти шашличної "З ранку до ночі". Неподалік міліціонери знайшли осколки правої фари вантажівки та решітку. За ними визначили марку авто. Опівночі "мерседес" знайшли на території гаража одного з місцевих підприємств.

— За словами механіка, вантажівку-холодильник водій того дня узяв самовільно. Коли повернувся, поставив машину і зник, — кажуть у прес-центрі ДАІ.

Уночі міліціонери затримали підозрюваного у нього вдома. Ім"я 23-річного вінничанина не розголошують.

Сергій та Надія влітку збиралися одружитися. Обоє навчалися у Вінницькому політехнічному університеті. Жили в райцентрі Гайсин.

— Вони були посварені й лише в той день помирилися, — розказує сусідка Бесарабів Софія. — Прогулювалися, а тут таке... Цей водій на тротуар виїхав. Сергія за собою ще десять метрів протягнув.

Зараз ви читаєте новину «Водій вантажівки збив студента й утік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі