вівторок, 20 листопада 2007 07:09

Вкрали 29 тонн нафти

16 листопада о третій ночі спецпідрозділ міліції "Беркут" затримав трьох осіб, яких підозрюють у викраденні 29 т нафти з нафтопроводу Одеса–Броди за 10 км від села Горишівка Томашпільського району Вінниччини.

— Це вдруге біля цього села крадії врізаються в трубу, — каже начальник Томашпільського райвідділу міліції Юрій Стаднік. — Місяць тому взяли майже 20 тонн нафти.

Нафтопровід проходить за селом під лісом.

— Уночі працівники ДАІ помітили машину з кримськими номерами, їх ще здивувало, що грузова бочка їхала не по трасі, а по сільській дорозі, — розповідає  співробітник "Беркута" 32-річний Анатолій Костюшкін. — Попередили всі служби, щоб авто перевірили.

Вантажівку зупинили в селі Озеро Немирівського району. За документами, авто належить компанії "Лукойл". Водій та двоє пасажирів — працівники цієї компанії. На нафту документів не мали. У них вилучили карту нафтопроводу та спеціальний бур для труби.

Затримані — 35-річний Олександр Уровський із Миколаєва, Іван Ковтун, 37 років, та 29-річний Олег Соловйов із села Коблево Миколаївської області — свою причетність до крадіжки заперечують.

— Будемо говорити в присутності адвоката, — сказав правоохоронцям Соловйов. — Ніхто не доказав, що то ми зробили. Ми були в Озері по роботі.

Зараз ви читаєте новину «Вкрали 29 тонн нафти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі