вівторок, 08 квітня 2008 17:13

Віталію Олійнику віддячили батьки врятованих дітей

Почесні грамоти та по 400 грн премії мерія Вінниці вручила міліціонерам Віталієві Олійнику, Сергієві Попову та спортсмену Сергієві Олійнику. Вони витягнули з Бугу 12-річного Сергія Лібідівського та його сусіда Артема Вітюка, 13 років.

Пригода сталася 22 лютого біля спорткомплексу "Авангард". Хлопці провалилися під лід за 20 м від берега.

— Ми проходили з напарником Сергієм Поповим, 22 роки біля "Авангарду" й почули крик, — каже сержант міліції вінницького підрозділу "Беркут" Віталій Олійник, 23 роки. — Дивимося — діти тонуть. Людей зібралося багато, а ніхто рятувати не спішить. Я підповз до них на животі.

На допомогу кинувся і 24-річний Сергій Олійник, майстер спорту міжнародного класу зі спортивної акробатики. Він приїхав на змагання із Хмельницького. Чоловік ліг на кригу й подав міліціонерові драбину. Її принесли зі спорткомплексу.

— Мені батьки врятованих дітей ще в лютому подарували іменний годинник з надписом "За спасіння наших дітей", — продовжує беркутівець Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Віталію Олійнику віддячили батьки врятованих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі