Ексклюзиви
пʼятниця, 01 червня 2007 07:07

Віталій Клевець умів переказувати казки

26 травня в селі Червоне Барського району 11-річний Віталій Клевець разом із братом Андрієм відпросився в матері рибалити на ставку за 1,5 км від хати. Біля водойми було багато людей, тому хлопці вирішили перейти на інший берег до кущів. Андрій пішов через місток, а Віталій — бродом. Cеред озера ногу йому звела судома, і він зник під водою. Люди чули крик. Доки витягли хлопчика, він був мертвим.

— Мама наказувала, щоб не лізли у воду. Я просив брата, а він не послухав, — каже 13-річний Андрій Клевець. — Віталік добре плавав, просто так не втопився б.

2002 року родині Клевець із тюрми привезли хоронити батька Миколу. 51-річна мати Олена сама виховувала дітей. Після закриття колгоспу не працювала. Гроші на похорон зібрали односельці.

— Сім"я в них нормальна, тільки живуть бідненько, — каже директор сільської школи Ольга Райчук, 62 роки. — Віталій навчався середньо, був серйозний не по роках. Гарно в нього виходило переказувати казки. Вмів підібрати голос під кожного героя.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Клевець умів переказувати казки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути