пʼятниця, 06 червня 2008 18:02

Віта Смачелюк не скучає за Тульчином

  Віта Смачелюк: ”Вирішила співати в телепроекті ”Телезірка — суперзірка”, щоб побороти внутрішній бар’єр”
Віта Смачелюк: ”Вирішила співати в телепроекті ”Телезірка — суперзірка”, щоб побороти внутрішній бар’єр”

У минулі вихідні 27-річна Віта Смачелюк закінчила зніматися в проекті "Телезірка — суперзірка" телеканалу "Україна". Раніше вона була ведучою програм "Ключі від форту Буаяр" та "Хочу заміж". Тепер Віта веде телепрограму "Ключ від спокуси" на каналі "1+1". Грала в серіалах " 5 хвилин до метро" та "Колишня".

Родом акторка з міста Тульчин Вінницької області. Там живе її мама. Нині у Віти канікули. Вона розпочала їх з того, що змінила зачіску.

— Я коротко підстриглася. Люди так роблять, коли хочуть поміняти щось у житті. У мене все нормально, просто захотілося.

Як часто приїжджаєш додому в Тульчин?

— Частіше мама до мене приїжджає, ніж я в Тульчин. Вона трохи ображається, але насправді я не сумую за домом. Немає коли. І коли приїжджаю, три години з мене досить, хочу назад у Київ. А от брат — він теж живе в Києві — більш хазяйська дитина, любить на кілька днів з"їздити додому.

У дитинстві мріяла співати?

— Співати ніколи не мріяла. В мене немає вокальних даних. У дитинстві я танцювала в тульчинському хореографічному гуртку "Вітерець". Але співати — то інше. Вирішила співати в телепроекті "Телезірка — суперзірка", щоб побороти внутрішній бар"єр.

Які плани маєш на літо?

— Ніяких зйомок, проектів. Лише з трупою київського театру "Ательє 16", у якому я граю, їдемо на майстер-класи за кордон. Хочу відвідати Амстердам та Париж. Нарешті займуся улюбленою справою — буду подорожувати.

Ти любителька автоперегонів. Пам"ятаєш свою першу машину?

— Пам"ятаю і машину, і як вчилася водити. У мене є подруга-гонщиця, майстер спорту з автоспорту Ірина Протасова. Вона на аеродромі "Чайка" вчила мене. Потім ми брали участь у автогонках та навіть узяли гран-прі. А вчилася я на "Ніссані Мікра". Скоро буду міняти машину. У мене всі вони позначені вм"ятинами.

Правила дорожнього руху порушуєш?

— Ні, хоча коли точно знаю, що не нанесу нікому ніякої шкоди, то можу.

Скоро почнуться випускні вечори. Пам"ятаєш свій?

— Я з дев"ятого класу пішла вчитися на бухгалтера, але екстерном навчалася зі своїми однокласниками. Встигла й на випускному побувати.

Зараз ви читаєте новину «Віта Смачелюк не скучає за Тульчином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі