вівторок, 06 травня 2008 18:06

"Вінницятеплоенерго" лідирує серед боржників із зарплати

Сума заборгованості з виплат зарплати на підприємствах Вінниці на сьогодні складає 3 млн грн. Порівняно з попереднім місяцем, борг зменшився на 414 тис. грн.

— Перше місце в списку боржників посідають комунальні установи. Очолює його  "Вінницятеплоенерго", загальний борг зарплати якого сягає понад мільйон 700 тисяч гривень, — каже заступник міського голови Іван Михайлюк.

Генеральний директор підприємства Сергій Коваленко повідомив, заборгованість виникла через те, що населення винне їм понад 21 млн грн. Із вересня минулого року "Вінницятеплоенерго" подало до суду 440 справ. Розглянуто понад 100.

За такої ж причини виникла заборгованість у підприємства з вивозу сміття "ЕкоВін". За словами його головного бухгалтера Наталії Сімоскової, цього не виникло б, якби ЖЕКи міста вчасно розраховувалися з підприємством за надані послуги. Нині їхній борг становить понад 1 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Вінницятеплоенерго" лідирує серед боржників із зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі