понеділок, 21 січня 2008 16:54

Вінниччину патрулюють даїшники Миколаєва

До 10 лютого дороги Вінницької області патрулюватимуть двадцять працівників ДАІ з Миколаєва. Нині обмін інспекторами проходять між усіма областями України.

— Якби ми дізналися, що хтось із них бере хабар, то одразу б відкрили службове розслідування, — каже підполковник обласної державтоінспекції Володимир Мотичко. — За його результатами працівник може і втратити роботу. Відверто кажучи, водії, даючи хабар, самі інколи провокують правоохоронців. Далі все залежить від совісті міліціонера.

Миколаївців поселили у вінницькому готелі "Енергетик" у трьохмісних номерах. Кімната коштує 40 грн з особи на добу.

— Харчуємо тричі на день у нашій їдальні при управлінні, — веде далі Мотичко. — Розуміємо, що люди, працюючи по 12 годин, втомлюються. Під кінець робочого дня видаємо їм ще фрукти.

За десять днів роботи миколаївці спільно з вінницькими колегами зафіксували понад 500 порушень. Таку саму кількість порушень фіксують зазвичай. Вінницькі інспектори поїхали працювати на Херсонщину.

Зараз ви читаєте новину «Вінниччину патрулюють даїшники Миколаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі