понеділок, 31 березня 2008 18:14

Вінничани виступатимуть у Лізі чемпіонів

Вінницька команда з хокею на траві "Олімпія-Колос-Секвоя" повернулася з Кубка європейських чемпіонів "Трофі" з бронзою. Змагання проходило 19–23 березня в Парижі.

— Ми вже увосьме представляли Україну на цьому чемпіонаті. Торік у Празі вибороли четверте місце, — каже головний тренер національної збірної України з хокею на траві та команди "Олімпія-Колос-Секвоя" Павло Мазур, 45 років. — Із кожним роком маємо все кращі результати. Це завдяки професійному полю зі штучною травою. Стадіон відкрили три роки тому в Центральному парку Вінниці. Це база олімпійської підготовки по хокею на траві.

У Парижі зібралося вісім команд. Суперниками вінничан у першій підгрупі були чемпіони Ірландії. Українці виграли з рахунком 4:2. Зі швейцарцями нічия — 0:0, із чехами 2:2. У другій підгрупі перемогли італійців — 3:1.

— Ми вперше за всю історію українського хокею на траві восени поїдемо на Лігу чемпіонів, — продовжує Мазур. — Зберуться 12 найсильніших команд світу. Де саме проходитиме захід — невідомо. Буде жеребкування. Перед останнім чемпіонатом щоденно займалися 2-3 рази на день по 2,5 години. Хлопці звичайно втомлювалися. Але без серйозної підготовки немає що робити на міжнародній арені.

Зараз ви читаєте новину «Вінничани виступатимуть у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі