пʼятниця, 06 липня 2007 07:10

Віктор Клепіков переживав за філармонію

 

28 червня від тяжкої хвороби помер директор обласної філармонії 62-річний Віктор Клепіков. Лейкемія почала прогресувати ще у травні.

— Це він започаткував фестиваль "Барви музики" та відомий в Україні Вінницький джазовий фестиваль, — каже заступник начальника облуправління культури Сергій Гарбулінський, 49 років. — Був хорошим співаком, випустив кілька авторських альбомів.

Віктор Олексійович дуже переживав за святкування випусків у банкетному залі філармонії. Останнім часом йому було все важче пересуватися. Із машини ледь до кабінету доходив.

— Добрий був керівник, дуже хазяйственний, — розповідає гардеробниця Віра Житецька, 66 років. — Перед смертю насварився, що ми погано ремонт робимо. На нього ніхто не обіжався, бо обернеться — й уже хвалить за щось.

Народився Клепіков у Читинській області Росії. У Вінниці залишився після служби в армії. Одружився з вінничанкою, тепер відомим у місті адвокатом Оленою Клепіковою. Донька Жанна живе за кордоном.

У філармонії Віктор Олексійович працював 32 роки. Раніше часто виступав у центральному парку міста. Був солістом ансамблю "Мелодія".

Поховали Клепікова 29 червня на кладовищі, що на вул. Хмельницьке шосе.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Клепіков переживав за філармонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі