четвер, 05 травня 2011 18:11

Вікна "КОРСА" захистять оселю від холоду й шуму

Автор: фото надане ТМ ”КОРСА”
  Монтажники торгової марки ”КОРСА” встановлюють вікно в одній із вінницьких квартир. Звуко-, теплоізоляція та комфорт гарантують
Монтажники торгової марки ”КОРСА” встановлюють вікно в одній із вінницьких квартир. Звуко-, теплоізоляція та комфорт гарантують

Як правильно вибрати вікна? Це питання турбує всіх, хто намерзся взимку. Справді, заміна старих вікон на металопластикові — виправданий спосіб захисту від холоду. Окрім економії тепла, вікна забезпечують високий рівень звукоізоляції та роблять дім красивим і затишним.

— Ми пропонуємо різноманітні рішення для найкращих і найтепліших вікон, — говорить технічний директор торгової марки "КОРСА" Олег Левчук. — Із січня 2011 року наші клієнти можуть замовляти вікна "КОРСА" з інноваційним склопакетом "КОРСА Криптон-Комфорт". Використання криптону замість повітря або аргону в камерах склопакета дає змогу досягти найвищих показників тепло- і звукоізоляції на сьогоднішній день. Склопакети з криптоном зберігають тепло у 2,6 раза краще, ніж повітря, та у 1,8 раза краще за аргон. Через високу щільність і в'язкість криптону склопакети зберігають свої властивості протягом 29 років. Швидкість звуку в криптоні на 30 відсотків менша, ніж в аргоні, й на 36 відсотків менша, ніж у повітрі. До того ж аргон абсолютно безпечний для здоров'я, тому що є складовою повітря.

Також "КОРСА" пропонує різноманітний декор для склопакетів. Це тонування, нанесення зображень, декоративні вставки — шпроси, фацети. Виробничі потужності торгової марки "КОРСА" дозволяють виконати всі побажання найвимогливіших клієнтів.

— Комплектуючі, що використовують у наших вікнах — це профіль німецького концерну "Рехау Генео" і фурнітура "Гретч Юнітас", також із Німеччини. Профіль відповідає найвищим стандартам якості, забезпечує незмінність геометричних розмірів і білизни поверхні, — зазначає Олег Валентинович. — Ця фурнітура одна з найкращих у світі. Вона максимально надійна, довговічна і проста в експлуатації та обслуговуванні.

Працюючи на ринку металопластикових конструкцій уже понад 14 років, "КОРСА" має найтепліші відносини зі своїми клієнтами. Переконатися в цьому можна, ознайомившись із програмами лояльності або ставши членом "Клубу КОРСА". До 31 травня 2011 року кожен має можливість долучитись до акції "Сусіди, єднайтеся! Гуртом дешевше!". І суттєво заощадити.

— Спільна покупка вікон зекономить вам значні кошти. Адже разом із сусідами ви отримуєте знижки, — гарантує Олег Левчук. — Сусідам, що замовили разом не менше трьох вікон, 24 відсотки знижки. Якщо замовили разом не менше семи вікон, 26 відсотків знижки, і 28 — при спільній покупці не менше 15 вікон. Бажаємо вам приємних та якісних покупок!

— Отже, щоб не заблукати в "джунглях" наявних пропозицій, звертайтеся до нас — у віконну компанію торгової марки "КОРСА", — додає технічний директор. — Ми забезпечимо якісне виготовлення, доставку, монтаж, а також сервісне обслуговування. Підписуючи з нами договір, ви отримуєте 10-річну гарантію на конструкції. Досвідчені менеджери-консультанти  допоможуть вам розібратися в усіх тонкощах і порекомендують оптимальний саме для вас варіант.

Зараз ви читаєте новину «Вікна "КОРСА" захистять оселю від холоду й шуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі