понеділок, 07 квітня 2008 17:46

Відкривають курси іноземних мов для малюків

За місяць у Вінниці Перші київські державні курси іноземних мов розпочнуть заняття для дітей віком від 3 років.

— Такого в нашому місті ще не було. Ми набирали групи дітей із 7 років, — розповідає перший заступник директора вінницької філії Перших київських державних курсів іноземних мов Ірина Бабій, 31 рік. — До малечі потрібен особливий підхід. Розробили спеціальну методику.

Уроки проводитимуть в ігровій формі. В аудиторії поставлять різнокольорові парти, підлогу застелять м"якими килимами. Буде багато іграшок, пазлів і ляльок-рукавичок.

— Якщо малюки почуватимуться комфортно, наче вдома, то не боятимуться зробити щось не так, — додає директор філії 32-річна Ольга Загороднюк.

Жінки запевняють, що саме із 3 років дітям найліпше дається навчання.

— У цьому віці вони найкраще запам"ятовують і швидко сприймають на слух, — веде далі Ірина Бабій. — Півроку тому моя трирічна донечка Аня дивилася по кабельному англійську програму "Бейбі" без перекладу. Почала розпитувати, про що говорив Вінні Пух. Я пояснила. Аня давай питати, як англійською стіл, ложка. Так і зародилася ідея з курсами для малюків.

У групи набиратимуть по вісім осіб. Викладатимуть англійську, німецьку та французьку. Батьки чекатимуть на дітей в окремій кімнаті.

Місяць навчання на курсах коштуватиме до 240 грн.

Зараз ви читаєте новину «Відкривають курси іноземних мов для малюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі