вівторок, 11 березня 2008 17:02

Відкрили новий торговий центр у Вінниці

Навпроти муніципального ринку Вінниці минулого тижня відкрили торговельний центр "Віват". Під нього переробили старе приміщення колишнього заводу "Хімпром".

На першому поверсі розташовані бутики одягу, білизни, є магазини іграшок, меблеві. На другому — піцерія "Чі-Чі", найбільша в місті за площею.

Мешканці найближчих будинків найбільше раді супермаркету "Корона" та магазину електроніки "Ельдорадо".

— Біля цього муніципального ринку ні соку не було де випити, ні кави, одні тряпки, — каже 35-річна Олена Васильченко, яка живе неподалік "Вівату". — Центр зручний для нас. Кілька років ми бачили лише пустир з величезними горами відходів, а зараз район потроху оживає.

Власники хотіли зробити на місці "Вівату" супермаркет будівельних матеріалів, та передумали.

— Тут треба було побудувати багатофункціональний магазин, — пояснює комерційний директор центру 41-річний Сергій Лабузов. — Зверху зробимо ресторан із видами на ті гори сміття, хімічних відходів та розвалені будівлі. Спроектуємо світло за допомогою дизайнерів, думаю, вийде прикольно. Всередині шик, а зовні — розруха.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили новий торговий центр у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі