четвер, 19 лютого 2009 19:59

Від Андрія Терехова втік урятований рибалка

На ставку Тростянця за 100 м від берега провалився під кригу рибалка Володимир Ксенченко, 55 років. Поряд саме проходив 40-річний Андрій Терехов, якого неподалік на містку чекали дружина та донька. Дівчина побачила, що у воді хтось бовтається.

Андрій скинув куртку й кинувся через дорогу до магазину "Старий млин". Там дали мотузку. На березі чоловік підібрав дошку й побіг до рибалки. Біля ополонки ліг, тримаючи дошку перед собою.

— Кинув йому мотузку, — розповідає рятівник. — А він мені: "Дай руку". Бо його руки задубіли зовсім, мотузку не втримав би.

Терехов витягнув Володимира на беріг. Урятований так злякався, що не подякував  Андрієві й почав тікати.

— Купання у крижаній воді чоловік переніс нормально — він добре загартований, а от морально важко, — зітхає дружина Валентина. — Він звик покладатися на себе, йому важко, що трапилася ситуація, у якій виявився безпомічним і довелося кликати на допомогу. Ні з ким не хоче про це говорити.

Андрій Терехов працює консультантом зі страхуванням життя компанії ТАС. Має доньку-дев"ятикласницю та сина — студента авіаційного університету. Вісім років тому він допоміг загасити пожежу на складах тростянецького підприємства "Україна". За це отримав грамоту.

Зараз ви читаєте новину «Від Андрія Терехова втік урятований рибалка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі