понеділок, 11 лютого 2008 18:32

Вибухнув газ у приватному будинку на Вінничині

У селі Байківка Калинівського району Вінниччини близько п"ятої ранку 9 лютого вибухнув балон газу. Ще два витягнули з палаючої хати пожежники. Обидва пропускали газ. Після вибуху половина помешкання розвалилася та вигоріла. Ніхто не постраждав.

— Господар Генадій Заєць тиждень назад поїхав у Кривий Ріг і тільки тому не загинув, — розповідає сусід 37-річний Володимир Лесик. — Він сказав, що його срочно у воєнкомат визвали. Він — воєнний пенсіонер. Ключі мені від хати не лишав, але просив подивлятися, щоб вори не залізли. Господарства в нього не було, то ми з жінкою тільки у вікна заглядали, а не заходили.

Пожежа сталася після вибуху.

— Очевидно, балон стояв на синтетичному коврику, по якому проскочила іскра, — говорить начальник прес-служби МНС Олександр Кутовий. — Якби пожежники не винесли ще два, вибух був би значно сильнішим.

Два роки тому схожа ситуація виникла у Бершаді. У приватному будинку вибухнув спочатку один балон газу, а потім ще три. Загинула сім"я з чотирьох осіб.

Зараз ви читаєте новину «Вибухнув газ у приватному будинку на Вінничині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі