середа, 23 січня 2008 17:48

Василь Волинець утопився в криниці

Увечері 18 січня Олена Волинець із села Дашківці Літинського району не знайшла в хаті хворого чоловіка. 69-річний Василь Павлович півроку тому переніс інсульт. Останнім часом потроху почав ходити.

— Біля дев"ятої вечора до них прийшла сусідка по воду, — розповідає сільський голова Дашківців Тетяна Клименко, 52 роки. — Дивиться, а біля криниці куртка балонова та кашкет валяються. Заглянула всередину, а Волинець спиною вже сплив.

До пенсії чоловік працював різноробочим у колгоспі. Із дружиною виховали двох синів. Старший із родиною збирався переїжджати з Вінниці в село до батьків. Почав добудовувати веранду до хати. Менший син із сім"єю мешкає в сусідньому селі Підлісне.

— Того літа Василь мало не втопився в сільському ставку, — продовжує Клименко. — Був напідпитку. Люди встигли його витягнути. Не думаю, що він наклав на себе руки. Це, напевно, судьба. Дядько був працьовитий, спокійний. Із дружиною не сварилися майже.

Поховали Василя Волинця на сільському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «Василь Волинець утопився в криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі