пʼятниця, 11 травня 2007 07:14

Вагітних наречених розписують поза чергою

Чотири пари з довідками про вагітність прийшли в квітні до районного РАЦСу в Мурованих Курилівцях. За новим сімейним кодексом, якщо пара приносить довідку про вагітність, одружують без черги.

— Такого ще у нас не було, —  каже начальник районного РАЦСу Ольга Костюк, 47 років. — 28 квітня ми розписали одразу дві пари з вагітними нареченими.

Із початку року в Мурованокуриловецькому районі гуляли весілля 53 пари. Ольга Костюк каже, це ще не найбільший показник для чотирьох місяців, адже на цей час випав піст.

— Розписувалися в нас і з іншого району. І теж за довідкою про вагітність, — усміхається Ольга Костюк. — Може, не хотіли світитися вдома, ось і до нас приїхали. Це добре, коли реєструвати шлюб не обов"язково за місцем проживання.

У Вінниці кількість шлюбів із вагітними також зросла.

— За квітень таких було 52 пари, — каже начальник Вінницького міського РАЦС Галина Ливицька, 55 років. — Ближче до літа очікуємо весільний "бум". Самі порівняйте: в березні розписали 100 пар, а в квітні — 313.

Зараз ви читаєте новину «Вагітних наречених розписують поза чергою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі