середа, 24 жовтня 2007 07:02

Вадим Панкратов заспівав на шоу "Танці з зірками-3"

20 жовтня на телеканалі "1+1" проходив черговий тур шоу "Танці з зірками-3". Пара Наталі Могилевської та Влада Ями отримала найвищі бали журі та найбільшу кількість SMS-голосів. Вони танцювали під пісню "Пам"яті Карузо" у виконанні 12-річного Вадима Панкратова з Хмельницького.

— У Києві ми з минулого понеділка, — розповідає батько Вадима 35-річний Євген Панкратов. — Нам подзвонив секретар Наташі Могилевської й запропонував взяти участь у кастингу. Я не знаю, скільки запросили діточок, але після Вадима Наташа припинила відбір. У шоу Вадим виступив ідеально. Хоча цю композицію, яку часто виконував Паваротті, довелося співати в іншому ритмі, адаптованому під вальс.

Улітку Вадимові Панкратову виповниться 13 років. Оперні співаки Володимир Гришко й Микола Басков вважають, що хлопець у своєму віці володіє унікальною технікою виконання, якою можуть похвалитися лише професійні вокалісти. Після гастролей в Італії його назвали "маленьким українським Паваротті".

— Моя дружина Людмила не має відношення до музики, — розповідає Євген Панкратов. — А я співаю в одному з нічних клубів Хмельницького, хоча музичної освіти не маю. Вадим учиться у школі. Ноти знає, але на нотному стані їх не знайде. На музичну освіту поки що бракує часу.

Позавчора батько Євген Панкратов годину розмовляв із Могилевською в її київському офісі. Обгворювали майбутню співпрацю. Це може бути участь Вадима в концертах Могилевської чи зйомки спільного кліпу.

Зараз ви читаєте новину «Вадим Панкратов заспівав на шоу "Танці з зірками-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі